Til staldgangen

Her finder du udvalgt indhold fra vores nyhedsbreve

Du kan også finde os på sociale medier

Input fra Ø-Vet

søer, polte og gylte

Søer

Vi gør dig klogere på mælkeydelse, klovbylder og varmestress. Derudover kommer vi også ind på sodødelighed, fødselshjælp og meget andet.

LÆS MERE »
klimagrise

Klimagrise

For at få højproduktive klimagrise er der en række faktorer, der skal være i orden inklusiv skarp sektionering, justering af ventilation, lav CO2 belastning i sektionen m.m.
Vi hjælper dig på rette vej.

LÆS MERE »

PRRS

PRRS kan ramme grise i alle aldre. Vi giver dig viden om sanering – lige fra GIS-kort til informationer om de forskellige saneringsmetoder. Du kan også læse om McRebel-principperne, ventilation og virushåndtering.

LÆS MERE »
optimal-handtering-af-pattegrise

Pattegrise

At have en høj pattegriseoverlevelse kræver tid, omsorg og ekspertise. Vi har samlet en masse fif til at hjælpe dig på vej. Derudover kan du læse om, hvordan du undgår tilbageløb ved injektionsjern.

LÆS MERE »
Foder og Vand Foderkvalitet

Foder og vand

Hvordan er det nu, det er med toksiner? Og hvad med ny høst og E-vitamin? Viden om det og meget andet har vi samlet til dig her.

LÆS MERE »

Brok

Flere grise til slagt – men flere af dem har brok.

Læs her om, hvad du kan gøre og hvordan vi kan hjælpe.

LÆS MERE »

Kontrol

Kan du bestå et kontrolbesøg uden anmærkninger? Hvad er det, der ofte kontrolleres? Og vidste du, at du har krav på en bisidder? Det og meget mere kan du læse om under dette punkt.

LÆS MERE »
Afrikansk Svinepest

Afrikansk Svinepest

Se eller gense det meget roste indlæg fra Grisekongressen med dyrlæge Søren Thielsen vedr. ASF. Derudover har vi listet de mest gængse retningslinier op til dig.

LÆS MERE »
hele haler halebid

Hele haler

Vi har samlet en masse viden om hele haler: Hvad skal du være opmærksom på, og hvornår skal du sætte ind. Download vores handout, som du også finder under dette punkt.

LÆS MERE »